Chargement en cours...

FAQ

Természetesen.

A törvény elismeri a behajtó vállalatokat és meghatározza ezek szabályait és tevékenységét. Az INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® a különböző hatályos törvénynek megfelelően működik.

A behajtó vállalat lehetővé teszi, hogy elkerülje a kiegyenlítetlen számlákáltal okozott kellemetlenségeket. Így értékes időt nyerhet, és foglalkozhat fő tevékenységével: vezetheti a cégét.

A cégek nem mindig vannak tisztában azzal, hogy milyen hatást gyakorolhatnak általános jövedelmükre a kiegyenlítetlen számlák, bármilyen kis összegekről is lenne szó.

A behajtó vállalat abban is segíthet, hogy kiválogassa azokat az ügyfeleket, akik nem egyenlítik ki számláikat, ugyanakkor segítségére lehet abban is, hogy mikor szükséges jogi eljárást indítani.

Az INTERNATIONAL RECOVER COMPANY ®  minden kiegyenlítetlen számlát figyelmesen követ, és megoldást talál, hogy visszaszerezze azt, ami Önnek jár.

Az általunk biztosított követelésbehajtási szolgáltatás mellett nem kell majd a kiegyenlítetlen számlák után rohangálnia! !

Elegendő, ha egyet küld. Egyetlen értesítés elegendő ahhoz, hogy felhívja ügyfele figyelmét arra, hogy nem egyenlítette ki számláját, és hogy kiderüljön: szándékában áll-e fizetni egyáltalán.

Igen. Néha habozunk, hogy követeljük, ami nekünk jár. Veszteségtől vagy nyereségtől függetlenül, hamar elterjed annak híre, ha nem tartjuk számon a nekünk tartozó ügyfeleket. Ebben az esetben valóban jól működik a szájról szájra terjedés, és a kiegyenlítetlen számláinak száma évről évre növekedik.
Közvetlen módon kell cselekedni. Időt nyer, és elterjed a híre is.