Chargement en cours...

FAQ

Bineînțeles.

Legea recunoaște societățile de recuperare și definește regulile și practicile. INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® respectă diferite legi aflate în vigoare.

Societatea de recuperare vă permite să evitați neplăcerile cauzate de o factură neachitată. Veți câștiga astfel timp prețios pentru a vă ocupa de activitatea dvs de bază, de a vă administra compania!

 

Companiile nu realizează întotdeauna impactul pe care îl au numărul total de facturi neachitate, oricât de mici ar fi ele, asupra venitului general al companiei.

 

Agenția de recuperare vă va ajuta, de asemenea, să sortați clienții care nu își plătesc facturile, precum și în a determina cazurile în care este necesar să se înceapă o procedură judiciară.
INTERNATIONAL RECOVER COMPANY ®  urmărește fiecare factură neachitată și găsește soluții pentru a vă ajuta să recuperați ceea ce vă aparține.

Cu serviciul nostru de recuperare a creanțelor, nu veți petrece timpul alergând după facturile neachitate !

Este inutil să trimiteți mai multe. O singură notificare este suficientă pentru a avertiza clientul dumneavoastră în caz de neplată și să vă faceți o idee despre intențiile sale.

Da. Uneori ezităm să ne cerem datoria. Indiferent de pierdere sau câștig, vestea neurmăririi debitorilor se răspândește rapid. Într-adevăr, cuvântul și urechea funcționează bine în acest caz, și de la an la an, numărul dvs. de facturi neachitate va crește. Acționați în mod direct. Veți câștiga atât timp, cât și notorietate.