Chargement en cours...

Tartozások békés behajtása

A tartozások békés behajtása a következőt jelenti: bármely olyan tevékenység, amelynek célja az adós fél késztetése arra, hogy egy lejárt határidejű tartozást kiegyenlítsen, kivéve a végrehajtó okirat alapú behajtásokat.

A tartozások békés behajtása során tilos bármely olyan magatartás vagy tevékenység, amely a haszonélvező személyes életét sérti, vagy hibát vonhat maga után, csakúgy mint az olyan magatartás vagy tevékenység, amely az emberi méltóságot sérti.

INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® egy tisztességées kötelességnek tesz eleget azzal, hogy szigorúan betartja a tartozások békés behajtásáról szóló európai törvényeket.

 

 

 

 

INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® : az Ön behajtó cége

INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® az IRC GROUP követelésbehajtási osztályát képviseli, a behajtó vállalatokra vonatkozó törvényeknek megfelelően.

Már 25 éve biztosítjuk a vállalatoknak és jogi személyeknek mindazon hasznos szolgáltatásokat, amelyeket egy behajtó cég ajánlhat.

Évente több, mint 200,000 lejárt tartozást kezelünk.

Cégünknek jelenleg közel száz férfi és női alkalmazottja van Európa számos helyszínén.

Cégünk bármilyen lejárt tartozást átvesz bárhol a világon, úgy vállalatoktól, mint jogi személyektől.

Rendelkezésére állunk a számla kiállítása előtti időszaktól, egészen az esetleges jogi eljárások során nyújtott támogatás idejéig.