Se încarcă...

Recuperarea pe cale amiabilă a datoriilor

Prin recuperarea datoriilor pe cale amiabilă se înțelege: orice act sau practică ce are ca scop încurajarea debitorului să achite o datorie neachitată, cu excepția oricărei recuperări pe baza unui titlu executoriu.

Pentru recuperarea pe cale amiabilă a datoriilor este interzis orice comportament sau practică ce încalcă viața privată a consumatorului sau este posibil să inducă în eroare precum și orice comportament sau practică ce încalcă demnitatea umană.

INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® îndeplinește o datorie de onoare prin respectarea cu strictețe a legilor europene privind recuperarea pe cale amiabilă a datoriilor.

 

 

 

 

INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® : compania dumneavoastră de recuperare

INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® reprezintă departamentul de recuperare amiabilă a creanțelor a IRC GROUP, în conformitate cu legislația privind societățile de recuperare.

Timp de peste 25 de ani, noi oferim companiilor și persoanelor fizice toate serviciile utile pe care le poate oferi o companie de recuperare a datoriilor.

Noi gestionăm anual peste 200.000 de facturi neachitate.

Compania noastră numără in prezent aproape o sută de angajați bărbați și femei în Europa, în diverse locații.

Compania noastră de recuperare va prelua orice tip de factură neachitată, peste tot în lume, atât de la companii cât și de la persoane fizice.

Suntem la dispoziția dumneavoastră înainte de emiterea facturii până la un eventual sprijin în timpul procedurilor judiciare.