Betöltés…

INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® – IRC GROUP

Munkahelyek

FAQ

Természetesen.

A törvény elismeri a behajtó vállalatokat és meghatározza ezek szabályait és tevékenységét. Az INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® a különböző hatályos törvénynek megfelelően működik.

Igen.

Az INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® tiszteletben tartja a törvényt. Számunkra ez egy becsületbeli ügy.
Az általunk küldött üzenetek az Ön számára teljesen ingyenesek. Ez a szolgáltatásunk ingyenes, hogy az Ön díján ne változtasson.

1- 1993 óta az INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® a személyes adatokat bizalmas információként dolgozta fel. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy elkerüljük az információ szivárgását.

2- A személyes adatokat kizárólag az alvállalkozóinknak (követelés behajtási ügynökök, ...) vagy ügyvédeknek közöljük és ezt csak annak érdekében tesszük, hogy sikeresen tudjuk végrehajtani a követelés behajtási küldetésünket, amelyel megbíztak bennünket..

3- Megkeresünk, rendszerezünk és megőrzünk minden olyan magán jellegű információt, amely szükséges a ránk bízott küldetés sikeres végrehajtásához.

4- Az archiválási idő kizárólag annyi, amennyi feltétlenül szükséges küldetésünk teljesítéséhez és a törvény által szabályozott kötelezettségeink betartásához.

4a- Ha a szóban forgó követelés visszaszerzésre kerül, akkor az eset teljes kifizetésétől számított 7 éven belül szisztematikusan töröljük a személyes adatokat, annak törvényi kötelezettségünknek megfelelően, hogy az adóinformációkat ellenőrzés céljából archiváljuk.

4b- Egy anyagi (pl. fizetésképtelenség) vagy törvényi (pl. kedvezőtlen végleges döntés, egy döntés amely igazolja, hogy a követelés hatályát vesztette...) lehetetlenség esetén, amely miatt nem lehet az adott követelést behajtani, a személyes adatokat a behajtás lehetetlenségének megállapításától számított 1 éven belül töröljük.

4c- Abban az esetben, ha a küldetésünk, amelyel megbíztak, az adott követelés behajtása előtt megszűnik, akkor a személyes adatokat 1 éven elteltével töröljük.

5- Mindeddig az INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® nem tapasztalt semmilyen adatvesztést.