Betöltés…

FAQ

Természetesen.

A törvény elismeri a behajtó vállalatokat és meghatározza ezek szabályait és tevékenységét. Az INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® a különböző hatályos törvénynek megfelelően működik.

A behajtó vállalat lehetővé teszi, hogy elkerülje a kiegyenlítetlen számlákáltal okozott kellemetlenségeket. Így értékes időt nyerhet, és foglalkozhat fő tevékenységével: vezetheti a cégét.

A cégek nem mindig vannak tisztában azzal, hogy milyen hatást gyakorolhatnak általános jövedelmükre a kiegyenlítetlen számlák, bármilyen kis összegekről is lenne szó.

A behajtó vállalat abban is segíthet, hogy kiválogassa azokat az ügyfeleket, akik nem egyenlítik ki számláikat, ugyanakkor segítségére lehet abban is, hogy mikor szükséges jogi eljárást indítani.

Az INTERNATIONAL RECOVER COMPANY ®  minden kiegyenlítetlen számlát figyelmesen követ, és megoldást talál, hogy visszaszerezze azt, ami Önnek jár.

Az általunk biztosított követelésbehajtási szolgáltatás mellett nem kell majd a kiegyenlítetlen számlák után rohangálnia! !

Elegendő, ha egyet küld. Egyetlen értesítés elegendő ahhoz, hogy felhívja ügyfele figyelmét arra, hogy nem egyenlítette ki számláját, és hogy kiderüljön: szándékában áll-e fizetni egyáltalán.

Igen. Néha habozunk, hogy követeljük, ami nekünk jár. Veszteségtől vagy nyereségtől függetlenül, hamar elterjed annak híre, ha nem tartjuk számon a nekünk tartozó ügyfeleket. Ebben az esetben valóban jól működik a szájról szájra terjedés, és a kiegyenlítetlen számláinak száma évről évre növekedik.
Közvetlen módon kell cselekedni. Időt nyer, és elterjed a híre is.

1- 1993 óta az INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® a személyes adatokat bizalmas információként dolgozta fel. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy elkerüljük az információ szivárgását.

2- A személyes adatokat kizárólag az alvállalkozóinknak (követelés behajtási ügynökök, ...) vagy ügyvédeknek közöljük és ezt csak annak érdekében tesszük, hogy sikeresen tudjuk végrehajtani a követelés behajtási küldetésünket, amelyel megbíztak bennünket..

3- Megkeresünk, rendszerezünk és megőrzünk minden olyan magán jellegű információt, amely szükséges a ránk bízott küldetés sikeres végrehajtásához.

4- Az archiválási idő kizárólag annyi, amennyi feltétlenül szükséges küldetésünk teljesítéséhez és a törvény által szabályozott kötelezettségeink betartásához.

4a- Ha a szóban forgó követelés visszaszerzésre kerül, akkor az eset teljes kifizetésétől számított 7 éven belül szisztematikusan töröljük a személyes adatokat, annak törvényi kötelezettségünknek megfelelően, hogy az adóinformációkat ellenőrzés céljából archiváljuk.

4b- Egy anyagi (pl. fizetésképtelenség) vagy törvényi (pl. kedvezőtlen végleges döntés, egy döntés amely igazolja, hogy a követelés hatályát vesztette...) lehetetlenség esetén, amely miatt nem lehet az adott követelést behajtani, a személyes adatokat a behajtás lehetetlenségének megállapításától számított 1 éven belül töröljük.

4c- Abban az esetben, ha a küldetésünk, amelyel megbíztak, az adott követelés behajtása előtt megszűnik, akkor a személyes adatokat 1 éven elteltével töröljük.

5- Mindeddig az INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® nem tapasztalt semmilyen adatvesztést.