Betöltés…

FAQ

Akkor, ha az INTERNATIONAL RECOVER COMPANY ®-tól kap egy fizetési késedelemről szóló dokumentumot, a tartozást mihamarabb egyenlítenie kell. Ön kapott egy szolgáltatást, vagy eladtak Önnek egy terméket... törvényes joga a vállalatnak, hogy az Önnek biztosított szolgáltatás vagy termék árát megkapja. Abban az esetben, ha nem egyenlíti ki közvetlenül számláit, fenn áll annak a veszélye, hogy sosem tud majd kilábalni adósságaiból.


Pénzügyi nehézségek esetén kapcsolatba kell lépnie a jogi osztállyal, hogy közös nevezőt találjanak, és mindkét fél részére ideális megoldás szülessen.


A számlatartozás nagy hatással lehet az életére... Fogadja el segítségünket, hogy megtaláljuk a megoldást!

Igen.

Az INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® tiszteletben tartja a törvényt. Számunkra ez egy becsületbeli ügy.
Az általunk küldött üzenetek az Ön számára teljesen ingyenesek. Ez a szolgáltatásunk ingyenes, hogy az Ön díján ne változtasson.

Igen. A kiszabott díjak minden esetben megfelelőek, sőt kisebbek, mint az ügyfeleink általános fizetési feltételei. Az Ön számlatartozása miatt ügyfelünknek pénzügyi veszteségei keletkeznek. Tehát mindenképp ki kell egyenlíteni a díjakat.

Jogi osztályunk könnyen elérhető.

Kapcsolatba léphet velünk:

- akár e-mailben: magyarorszag(@)recover.eu

- akár az online űrlap kitöltésével

- akár telefonon: +32 4 234 15 00

- akár telefonos üzeneten: +32 490 117 111 keresztül

 

Többnyelvű csapatunk a legjobb megoldást találja majd meg az Ön ügyének megfelelően.

1- 1993 óta az INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® a személyes adatokat bizalmas információként dolgozta fel. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy elkerüljük az információ szivárgását.

2- A személyes adatokat kizárólag az alvállalkozóinknak (követelés behajtási ügynökök, ...) vagy ügyvédeknek közöljük és ezt csak annak érdekében tesszük, hogy sikeresen tudjuk végrehajtani a követelés behajtási küldetésünket, amelyel megbíztak bennünket..

3- Megkeresünk, rendszerezünk és megőrzünk minden olyan magán jellegű információt, amely szükséges a ránk bízott küldetés sikeres végrehajtásához.

4- Az archiválási idő kizárólag annyi, amennyi feltétlenül szükséges küldetésünk teljesítéséhez és a törvény által szabályozott kötelezettségeink betartásához.

4a- Ha a szóban forgó követelés visszaszerzésre kerül, akkor az eset teljes kifizetésétől számított 7 éven belül szisztematikusan töröljük a személyes adatokat, annak törvényi kötelezettségünknek megfelelően, hogy az adóinformációkat ellenőrzés céljából archiváljuk.

4b- Egy anyagi (pl. fizetésképtelenség) vagy törvényi (pl. kedvezőtlen végleges döntés, egy döntés amely igazolja, hogy a követelés hatályát vesztette...) lehetetlenség esetén, amely miatt nem lehet az adott követelést behajtani, a személyes adatokat a behajtás lehetetlenségének megállapításától számított 1 éven belül töröljük.

4c- Abban az esetben, ha a küldetésünk, amelyel megbíztak, az adott követelés behajtása előtt megszűnik, akkor a személyes adatokat 1 éven elteltével töröljük.

5- Mindeddig az INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® nem tapasztalt semmilyen adatvesztést.