Se încarcă...

FAQ

Atunci când primiți un document de la INTERNATIONAL RECOVER COMPANY ® care atestă o întârziere a plății , efectuați plata cât mai curând posibil. Un serviciu a fost prestat, un produs a fost vândut pentru dvs ... este legitim ca societatea să urmărească să-și recupereze datoria. În cazul în care nu plătiți direct facturile, riscați să intrați într-o spirală a datoriei și să nu mai puteți ieși.


În cazul unor dificultăți financiare, contactați departamentul juridic pentru a găsi un numitor comun și ajunge la o soluție ideală pentru toate părțile.


O întârziere a plății vă poate afecta viața ... Lăsați-ne să vă ajutăm să găsiți o soluție!

Da.

INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® respectă litera legii. Noi facem din acest lucru o datorie de onoare.
SMS-urile pe care noi le trimitem sunt complet gratuite pentru dvs. Acesta este un serviciu pe care îl oferim pentru a nu vă crește costul.

Da. Taxele pretinse sunt întotdeauna conforme, chiar mai mici decât termenii generali de plată pentru clienții noștri. Întârzierea dvs. de plată conduce la costuri, pierderi financiare, pentru clientul nostru. Trebuie deci oricum să efectuați plata taxelor.

Departamentul nostru juridic este aproape de dvs.

Puteți să ne contactați:

- fie prin e-mail: romania(@)recover.eu

- fie prin intermediul formularului online

- fie prin telefon: +32 4 234 15 00

- sau prin sms: +32 490 117 111

 

Echipa noastră multilingvistică vă va răspunde cât mai bine la solicitările dumneavoastră, pentru a soluționa cât mai rapid litigiile.

1- Începând din anul 1993, INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® a procesat datele cu caracter personal ca și informații confidențiale. Depunem toate eforturile pentru a evita scurgerea informațiilor.

2- Comunicăm datele cu caracter personal exclusiv sub-contractanților noștri (agenți de recuperare, ...) sau avocaților, iar acest lucru îl realizăm doar pentru executarea cu succes a misiunii de recuperare a creanțelor, ce ne este încredințată.

3- Căutăm, organizăm și păstrăm toate informațiile private necesare pentru executarea cu succes a misiunii ce ne este încredințată.

4- Durata de arhivare este cea necesară în mod strict pentru realizarea misiunii noastre și pentru respectarea obligațiilor noastre reglementate și legale.

4a- În cazul în care creanța în cauză este recuperată, suprimăm în mod sistematic datele cu caracter personal în termen de 7 ani de la achitarea completă a dosarului, în conformitate cu obligația noastră legală de arhivare a informațiilor fiscale în scopuri de verificare.

4b- În cazul unei imposibilități materiale (ex. insolvabilitate) sau legale (ex. decizie defavorabilă definitivă, decizie ce atestă caracterul prescris al creanței...) de a recupera creanța în cauză, suprimăm datele cu caracter personal în termen de 1 an de la constatarea imposibilității de recuperare.

4c- În cazul în care misiunea ce ne-a fost încredințată este încetată înainte de recuperarea creanței în cauză, suprimăm datele cu caracter personal după 1 an.

5- Până la data actuală, INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® nu a întâmpinat niciun caz de pierdere a datelor.