Chargement en cours...

Hírek

Az általános fizetési feltételek

12/06/2019

Fizetetlen számla? Mit lehet tenni?

09/05/2019

4 folyamata a hatékony üzleti kapcsolatnak

08/03/2019

Már régóta álmodott erről. 6 hónappal ezelőtt Benjámin felvállalta a kockázatot és megnyitotta a saját vállalkozását. Különböző szolgáltatásokat kínál társaságoknak és fizikai személyeknek (logók készítése, új arculat kialakítása, community management, printing stb.). Gyorsan jöttek az első ügyfelek, ugyanúgy az első fizetetlen számlák…

Mint minden új vagy nem új vállalkozónak, az Ön munkája teljes idejét igénybe veszi (7 napból 7-et, néha 24 órából 24-et). Gyakran hagyja másodlagosnak a számlázást, illetve a bevételek követését, mivel ez a dolog nincs ínyére és túl sok időt vesz igénybe. Ne hagyja továbbra is átverni magát! Mihelyt az üzleti kapcsolat létre jön, a bevételeinek követése egyszerű és hatékony lesz.

Továbbiak megtekintése

5 tanács annak érdekébe, hogy csökkentse a konzultáción való meg nem jelenést

03/01/2019

Mint minden hétfői nap, na is Anna pszichológus találkozik a barátnőjével Petraval, aki bőrgyógyász. Ezen a héten Petra ideges. Reggel óta már két páciense nem jelent meg a konzultáción. Gyakran Annanak is szembe kell néznie ezzel a problémával. Sok páciens siránkozik, hogy az időpontkérési idő túl hosszú. Az időrés meghosszabbítása nem oldja meg a problémát. Egyre több páciens több szakorvosnál is kér időpontot és csak egyiküknél jelenik meg. A hónapokkal azelőtt kért időpontok elfelejtődnek.

Íme 5 tanács annak érdekébe, hogy csökkentse a konzultáción való meg nem jelenést

Továbbiak megtekintése