Chargement en cours...

Știri

Cum ne ocupăm de dosarele dumneavoastră

29/01/2020

În acest videoclip, vă explic tot ce vor face experţii cu dosarele dumneavoastră. Pentru a răspunde la această întrebare, să analizăm fluxul facturilor neplătite.

Ce este de făcut cu facturile neachitate și cum să le transmiteți?

21/11/2019

în acest nou videoclip prin care voi încerca să răspund la această întrebare pe care orice administrator de întreprindere si-o pune la un moment dat: Am facturi neplătite. Cum să le transmit experților în domeniu?

 

Conținutul memento-ului

21/10/2019

în videoclipul anterior, abordam trimiterea de memento-uri la facturi. În acest videoclip, vă noi oferi câteva sfaturi despre conținutul memento-ului.

 

Când, cum și câte memento-uri de facturare?

24/09/2019

În acest videoclip, voi încerca să răspund la întrebarea pe care orice antreprenor şi-o pune la un moment dat:

Când, Cum și Câte memento-uri de facturare trebuie prevăzute?

 

Editarea facturilor, o etapă esențială pentru plățile dumneavoastră

22/08/2019

În videoclipul anterior, vă împărtăşeam importanța existenței unor termeni și condiții generale de plată bune pe facturile dumneavoastră.

În acest videoclip, vă voi vorbi despre editarea facturii, o etapă esențială pentru plata dumneavoastră.

 

Condițiile generale de plată

12/06/2019

În videoclipul anterior, am insistat asupra importanței demersurilor prealabile recuperării optime a facturilor neplătite.

În acest videoclip, vă voi explica de ce termenii și condițiile bune de plată aplicate devizelor și facturilor sunt esențiale.

 

Factură neplătită? Ce este de făcut?

09/05/2019

cele 4 etape ale unui flux contencios eficient

08/03/2019

Visa la asta de mai mult timp. În urmă cu 6 luni, Mihai și-a asumat riscul și și-a deschis propria afacere. Le propune diverse servicii societăților și persoanelor fizice (crearea de logo-uri, rebranding, community management, printing etc.). Primii clienți au apărut rapid, la fel și primele facturi neachitate…

Ca orice antreprenor, nou sau nu, munca dumneavoastră vă ocupă tot timpul (7 zile/7, uneori 24h/24). Deseori lăsați în plan secund facturarea și urmărirea încasărilor deoarece acest lucru nu vă place și vă consumă mult timp. Nu vă mai lăsați înșelat! Odată ce fluxul contencios a fost stabilit, urmărirea încasărilor dumneavoastră va fi simplă și eficientă.

Vezi mai mult

5 sfaturi pentru a reduce neprezentările la consultații

03/01/2019

Ca în fiecare zi de luni, Ana, psiholog, se întâlnește cu prietena sa Valentina, dermatolog. În această săptămână, Valentina este nervoasă. De dimineață, încă două paciente nu s-au prezentat la consultații. Ana se confruntă și ea frecvent cu această problemă. Mulți pacienți se plâng că termenele de programare sunt prea lungi. Extinderea intervalelor orare nu rezolvă problema. Din ce în ce mai mulți pacienți își fac programare la mai mulți specialiști și se prezintă doar la unul dintre ei. Programările făcute cu câteva luni înainte sunt uitate.

Iată 5 sfaturi pentru a reduce neprezentările la consultații.

Vezi mai mult