Se încarcă...

Știri

4 moduri de a vă îmbunătăți fluxul de numerar cu analize predictive

18/08/2022

Managerii financiari folosesc adesea analize predictive. Recuperarea creanțelor nu face excepție de la regulă.

Vezi mai mult

Cum să mențineți o relație bună cu clienții în timp ce solicitați plata facturilor ?

04/08/2022

Ce puteți face atunci când vă confruntați cu situația dificilă de a alege între menținerea relației cu clientul dar și achitarea unei facturi ?

Vezi mai mult

5 sfaturi de gestiune financiară pentru managerii de TPE/PMI

28/07/2022

Managementul financiar poate reprezenta o provocare pentru managerul unei TPE sau al unui IMM. Iată cinci sfaturi utile de gestionare a banilor pentru mica dvs. afacere.

Vezi mai mult

Ghidul pas cu pas pentru recuperarea datoriilor

20/07/2022

Nu este întotdeauna ușor să știți ce etape trebuie să urmați, pentru a obține plata datorată, în cele mai bune condiții. Mai jos, găsiți etapele pe care vă sfătuim să le urmați pentru recuperarea facturilor.

Vezi mai mult

Cum creanțele vă afectează afacerea

13/07/2022

Iată câteva probleme pe care neîncasarea datoriilor le poate cauza afacerii tale.

Vezi mai mult

5 sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți o firmă de recuperare creanțe

07/07/2022

Dacă clienții nu vă plătesc la timp, riscați să aveți probleme cu fluxul de numerar. Dar cum alegeți compania de colectare a creanțelor care se va potrivi cel mai bine nevoilor și valorilor afacerii dumneavoastră?

Vezi mai mult

Ce este riscul în afaceri?

30/06/2022

Companiile se confruntă cu o varietate de riscuri în afaceri care le pot amenința capacitatea de a-și atinge obiectivele, dacă aceste riscuri nu sunt monitorizate și direcționate corespunzător. Riscurile în afaceri includ totul, de la riscuri financiare și reputația companiei până la riscuri de conformitate și securitate cibernetică.

Vezi mai mult

De ce este important să fiți plătit la timp?

23/06/2022

Fiecare afacere are nevoie de numerar pentru a se menține și a se dezvolta. Prin urmare, nu trebuie să neglijăm impactul întârzierii plăților și să punem în aplicare procesele adecvate.

Vezi mai mult

Cum să eviți creanțele irecuperabile?

16/06/2022

Fiecare companie se confruntă într-o zi sau alta cu întârzieri de plată, chiar și cu datorii irecuperabile. Când s-a încercat totul pentru recuperarea sumei datorate, dar datoria rămâne neachitată, aceasta trebuie considerată nerecuperabilă. Cum să nu ajungi la asta?

Vezi mai mult

Momentul potrivit pentru a-ți încredința facturile neplătite unei firme de recuperare a creanțelor

02/06/2022

Decizia de a încredința colectarea creanțelor unei agenții este una dintre cele mai importante decizii de gestionare a numerarului pe care le va lua departamentul dumneavoastră financiar. Dar cum știți când să faceți acest pas? Iată câteva semne de avertizare care arată că ar putea fi momentul să vă adresați unei companii de colectare a datoriilor.

Vezi mai mult

5 lucruri pe care nu ar trebui să le faci în timpul unei recesiuni

19/05/2022

O recesiune poate fi o perioadă stresantă. Este important să vă păstrați în minte obiectivele pe termen lung. Am enumerat câteva riscuri financiare pe care ar trebui să le evitați în timpul unei recesiuni economice.

Vezi mai mult

5 strategii pentru a vă îmbunătăți fluxul de numerar

12/05/2022

Banii sunt combustibilul care miscă orice tip ce afacere fie ea e mică sau mare. Pentru ca afacerea dumneavoastra să aibă suficient combustibil este nevoie ca datoriile clientilor să fie reduse la minim, așa că iată câteva sfaturi menite să vă mențină rezervorul plin și strategia intacta

Vezi mai mult

5 motive pentru externalizarea serviciul de colectare a facturilor dumneavoastră

05/05/2022

Recuperarea creanțelor poate fi o sarcină foarte stresantă iar multor afaceri le lipsește expertiza, timpul și aptitudinile de recuperare a datoriilor, în mod eficient. În calitate de întreprindere profesională pentru recuperarea creanțelor încă din 1993, menționăm 5 beneficii ale externalizării eforturilor dumneavoastră de recuperare.

Vezi mai mult

Cum ne ocupăm de dosarele dumneavoastră

29/01/2020

În acest videoclip, vă explic tot ce vor face experţii cu dosarele dumneavoastră. Pentru a răspunde la această întrebare, să analizăm fluxul facturilor neplătite.

Ce este de făcut cu facturile neachitate și cum să le transmiteți?

21/11/2019

în acest nou videoclip prin care voi încerca să răspund la această întrebare pe care orice administrator de întreprindere si-o pune la un moment dat: Am facturi neplătite. Cum să le transmit experților în domeniu?

 

Conținutul memento-ului

21/10/2019

în videoclipul anterior, abordam trimiterea de memento-uri la facturi. În acest videoclip, vă noi oferi câteva sfaturi despre conținutul memento-ului.

 

Când, cum și câte memento-uri de facturare?

24/09/2019

În acest videoclip, voi încerca să răspund la întrebarea pe care orice antreprenor şi-o pune la un moment dat:

Când, Cum și Câte memento-uri de facturare trebuie prevăzute?

 

Editarea facturilor, o etapă esențială pentru plățile dumneavoastră

22/08/2019

În videoclipul anterior, vă împărtăşeam importanța existenței unor termeni și condiții generale de plată bune pe facturile dumneavoastră.

În acest videoclip, vă voi vorbi despre editarea facturii, o etapă esențială pentru plata dumneavoastră.

 

Condițiile generale de plată

12/06/2019

În videoclipul anterior, am insistat asupra importanței demersurilor prealabile recuperării optime a facturilor neplătite.

În acest videoclip, vă voi explica de ce termenii și condițiile bune de plată aplicate devizelor și facturilor sunt esențiale.

 

Factură neplătită? Ce este de făcut?

09/05/2019

cele 4 etape ale unui flux contencios eficient

08/03/2019

Visa la asta de mai mult timp. În urmă cu 6 luni, Mihai și-a asumat riscul și și-a deschis propria afacere. Le propune diverse servicii societăților și persoanelor fizice (crearea de logo-uri, rebranding, community management, printing etc.). Primii clienți au apărut rapid, la fel și primele facturi neachitate…

Ca orice antreprenor, nou sau nu, munca dumneavoastră vă ocupă tot timpul (7 zile/7, uneori 24h/24). Deseori lăsați în plan secund facturarea și urmărirea încasărilor deoarece acest lucru nu vă place și vă consumă mult timp. Nu vă mai lăsați înșelat! Odată ce fluxul contencios a fost stabilit, urmărirea încasărilor dumneavoastră va fi simplă și eficientă.

Vezi mai mult

5 sfaturi pentru a reduce neprezentările la consultații

03/01/2019

Ca în fiecare zi de luni, Ana, psiholog, se întâlnește cu prietena sa Valentina, dermatolog. În această săptămână, Valentina este nervoasă. De dimineață, încă două paciente nu s-au prezentat la consultații. Ana se confruntă și ea frecvent cu această problemă. Mulți pacienți se plâng că termenele de programare sunt prea lungi. Extinderea intervalelor orare nu rezolvă problema. Din ce în ce mai mulți pacienți își fac programare la mai mulți specialiști și se prezintă doar la unul dintre ei. Programările făcute cu câteva luni înainte sunt uitate.

Iată 5 sfaturi pentru a reduce neprezentările la consultații.

Vezi mai mult