Chargement en cours...

Știri

Condițiile generale de plată

12/06/2019

Factură neplătită? Ce este de făcut?

09/05/2019

cele 4 etape ale unui flux contencios eficient

08/03/2019

Visa la asta de mai mult timp. În urmă cu 6 luni, Mihai și-a asumat riscul și și-a deschis propria afacere. Le propune diverse servicii societăților și persoanelor fizice (crearea de logo-uri, rebranding, community management, printing etc.). Primii clienți au apărut rapid, la fel și primele facturi neachitate…

Ca orice antreprenor, nou sau nu, munca dumneavoastră vă ocupă tot timpul (7 zile/7, uneori 24h/24). Deseori lăsați în plan secund facturarea și urmărirea încasărilor deoarece acest lucru nu vă place și vă consumă mult timp. Nu vă mai lăsați înșelat! Odată ce fluxul contencios a fost stabilit, urmărirea încasărilor dumneavoastră va fi simplă și eficientă.

Vezi mai mult

5 sfaturi pentru a reduce neprezentările la consultații

03/01/2019

Ca în fiecare zi de luni, Ana, psiholog, se întâlnește cu prietena sa Valentina, dermatolog. În această săptămână, Valentina este nervoasă. De dimineață, încă două paciente nu s-au prezentat la consultații. Ana se confruntă și ea frecvent cu această problemă. Mulți pacienți se plâng că termenele de programare sunt prea lungi. Extinderea intervalelor orare nu rezolvă problema. Din ce în ce mai mulți pacienți își fac programare la mai mulți specialiști și se prezintă doar la unul dintre ei. Programările făcute cu câteva luni înainte sunt uitate.

Iată 5 sfaturi pentru a reduce neprezentările la consultații.

Vezi mai mult