Se încarcă...

Știri

Sărbători fericite fără neajunsuri

16/12/2022

Iată câteva sfaturi pentru a intra in spiritul de sărbătoare păstrând în același timp controlul asupra bugetului.

Vezi mai mult

Câteva sfaturi pentru a reveni la zi cu plata facturilor

11/08/2022

Dacă te simți copleșit de facturi neplătite, iată câțiva pași care te vor ajuta să începi să mergi într-o direcție pozitivă.

Vezi mai mult

Aplicații ce vă vor ajuta să vă gestionați bugetul în 2022

09/06/2022

În era digitalizării, bugetele în format pe hârtie sau xls nu mai sunt întotdeauna potrivite. Există aplicații simple și practice pentru a vă urmări bugetul și cheltuielile. Iată 5 aplicații mobile utile pentru a vă gestiona bugetul personal.

Vezi mai mult

5 lucruri pe care nu ar trebui să le faci în timpul unei recesiuni

19/05/2022

O recesiune poate fi o perioadă stresantă. Este important să vă păstrați în minte obiectivele pe termen lung. Am enumerat câteva riscuri financiare pe care ar trebui să le evitați în timpul unei recesiuni economice.

Vezi mai mult

COVID-19

29/04/2020

NOU! Efectuati plata online, in totala securitate

14/02/2018

Conectați-vă in siguranță la dosarul dvs. accesand fila "Dosarele mele" aici, utilizand codurile personale care v-au fost transmise in prealabil.

Aveți posibilitatea să beneficiati de un plan de esalonare la plata, dar de asemenea acum, puteti efectua o plată parțială sau totală a datoriei dvs. in totala siguranta.

Desigur, puteți efectua plata datoriei dumneavoastra prin transfer bancar pe numarul de cont pe care il regasiti pe corespondenta noastra, sau în numerar, direct la agenții noștri de recuperare.