Se încarcă...

Serviciile noastre

 

Pre-litigiu
Prevenirea este mai eficientă decât vindecarea. Prin urmare, vă propunem:

 • sfaturile noastre pentru redactarea termenelor generale de plată
 • Etichete autocolante
 • Înștiințări pe numele dumneavoastră
 • Pachete personalizate

 

Litigiu
Noi folosim toate posibilitățile permise de lege

 • Prin poștă: recomandate sau nu, automate sau personalizate, adresate debitorului sau "terților" (avocați, mediatori ...)
 • Prin telefon prin propriul nostru call center cu sediul în zona dvs. (multe apeluri, SMS-uri ...)
 • Prin vizita la domiciliu: mai multe vizite prin rețeaua noastră de agenți specializați și instruiți în mod regulat în cadrul legii și care au un dialog amabil, ferm și prietenos.

 

 

De ce să alegeți INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® ?

 

 • Multinațională ce funcționează din 1993 în întreaga lume.
 • Creată dintr-un motiv: reducerea costurilor pentru a permite recuperarea facturilor cu valori reduse.
 • Locații diferite în toată Europa.
 • O rețea de agenți de recuperare în apropierea debitorilor dumneavoastră.
 • Centre de informare locală multilingve.
 • O monitorizare personalizată a sumelor dumneavoastră neachitate.

 

 

Cod de avantaj

Vă rugăm să introduceți un cod de avantaj valabil

FAQ

Bineînțeles.

Legea recunoaște societățile de recuperare și definește regulile și practicile. INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® respectă diferite legi aflate în vigoare.

Societatea de recuperare vă permite să evitați neplăcerile cauzate de o factură neachitată. Veți câștiga astfel timp prețios pentru a vă ocupa de activitatea dvs de bază, de a vă administra compania!

 

Companiile nu realizează întotdeauna impactul pe care îl au numărul total de facturi neachitate, oricât de mici ar fi ele, asupra venitului general al companiei.

 

Agenția de recuperare vă va ajuta, de asemenea, să sortați clienții care nu își plătesc facturile, precum și în a determina cazurile în care este necesar să se înceapă o procedură judiciară.
INTERNATIONAL RECOVER COMPANY ®  urmărește fiecare factură neachitată și găsește soluții pentru a vă ajuta să recuperați ceea ce vă aparține.

Cu serviciul nostru de recuperare a creanțelor, nu veți petrece timpul alergând după facturile neachitate !

Este inutil să trimiteți mai multe. O singură notificare este suficientă pentru a avertiza clientul dumneavoastră în caz de neplată și să vă faceți o idee despre intențiile sale.

Da. Uneori ezităm să ne cerem datoria. Indiferent de pierdere sau câștig, vestea neurmăririi debitorilor se răspândește rapid. Într-adevăr, cuvântul și urechea funcționează bine în acest caz, și de la an la an, numărul dvs. de facturi neachitate va crește. Acționați în mod direct. Veți câștiga atât timp, cât și notorietate.

1- Începând din anul 1993, INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® a procesat datele cu caracter personal ca și informații confidențiale. Depunem toate eforturile pentru a evita scurgerea informațiilor.

2- Comunicăm datele cu caracter personal exclusiv sub-contractanților noștri (agenți de recuperare, ...) sau avocaților, iar acest lucru îl realizăm doar pentru executarea cu succes a misiunii de recuperare a creanțelor, ce ne este încredințată.

3- Căutăm, organizăm și păstrăm toate informațiile private necesare pentru executarea cu succes a misiunii ce ne este încredințată.

4- Durata de arhivare este cea necesară în mod strict pentru realizarea misiunii noastre și pentru respectarea obligațiilor noastre reglementate și legale.

4a- În cazul în care creanța în cauză este recuperată, suprimăm în mod sistematic datele cu caracter personal în termen de 7 ani de la achitarea completă a dosarului, în conformitate cu obligația noastră legală de arhivare a informațiilor fiscale în scopuri de verificare.

4b- În cazul unei imposibilități materiale (ex. insolvabilitate) sau legale (ex. decizie defavorabilă definitivă, decizie ce atestă caracterul prescris al creanței...) de a recupera creanța în cauză, suprimăm datele cu caracter personal în termen de 1 an de la constatarea imposibilității de recuperare.

4c- În cazul în care misiunea ce ne-a fost încredințată este încetată înainte de recuperarea creanței în cauză, suprimăm datele cu caracter personal după 1 an.

5- Până la data actuală, INTERNATIONAL RECOVER COMPANY® nu a întâmpinat niciun caz de pierdere a datelor.